Objevte inovativní produkty od značky Ultradesk!

Vážení zákazníci,

s potěšením vám představujeme čerstvou kolekci produktů od prestižní značky Ultradesk, která právě přibyla do naší nabídky. Tato značka je známá svou nekompromisní kvalitou a inovativním designem, který přináší komfort a styl do světa gamingu. Ve výběru najdete převážně herní stoly, několik herních židlí a držáky na monitory, které vám poskytnou dokonalé zázemí pro nepřetržité herní maratony či produktivní práci z domova.

Herní stoly Ultradesk: Nejen pro hráče

Herní stoly Ultradesk představují ideální spojení funkcionality, ergonomie a moderního vzhledu. Svého oblíbeného avatara můžete řídit s absolutním pohodlím a ve stylu, který odzrcadlí vaši jedinečnou osobnost. Precizní zpracování, masivní konstrukce a snadná montáž jsou samozřejmostí. Vybrané modely nabízejí také RGB podsvícení, které vašemu hernímu koutu dodá nezaměnitelnou atmosféru.

ULTRADESK Herní stůl FORCE 166×70 cm — více barevULTRADESK Herní stůl ACTION V2 110×59 cm — černá/červenáULTRADESK Herní stůl WINGER 111×155×60 cm — více barev

Komfort v sezení: Herní židle Ultradesk

Dlouhé hodiny strávené u počítače vyžadují komfortní a ergonomické sezení. S herními židlemi od značky Ultradesk získáte nejen estetický kousek nábytku, ale také spojení pohodlí a zdravotního přínosu. Vysoce kvalitní materiály a propracovaný design zaručují dlouhou životnost a spokojenost.

Optimalizujte svůj prostor: Držáky na monitory Ultradesk

Pro dokonalou organizaci vašeho pracovního prostoru či herní zóny vám nabízíme držáky na monitory od značky Ultradesk. Díky nim získáte více prostoru na stole a zlepšíte své ergonomické podmínky při hraní či práci.

                                  ULTRADESK Polohovatelný držák BRANCH Single pro monitor —černáULTRADESK Polohovatelný držák BRANCH Double pro 2 monitory — černáULTRADESK Polohovatelný držák SKELETON Double pro 2 monitory — černá

Těšíme se na vaši návštěvu v sekci Ultradesk na našem e-shopu, kde můžete objevit veškeré novinky a vybrat si ten pravý kousek, který obohatí váš domovní či kancelářský prostor. Nepřehlédněte tuto jedinečnou příležitost zpříjemnit si svůj herní zážitek s produkty od značky Ultradesk, která je zárukou kvality a spokojenosti.